![]() |
Mehmet Tokat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet TokatMEHMET TOKAT ![]() Son baharın hüzün döktüğü zamanlarda bir sabah tüm şehir uyurken bi ebem bir annem bide ben uyumamıştık ![]() ![]() 1970 yılında Van da doğdum ilk orta ve lise eğitimim den sonra sanata ilk merhabam tiyatro sahnesi oldu ![]() Tiyatro sahnesin de Halit Akçatepe , Zeki Yurtbaşı , Yalçın Özden (Uğur Böcekleri) Altan Günbay , Bahri Beyat ve diğer ustalarımın yanında yetişme fırsatı buldum ve bu sayede TV dizisi , reklam , sinema ve TV sunuculuğu yaptım ![]() Şimdi ise çocukluğumdan bugüne kadar taşıdığım acıları , ayrılıkları yanlızlıgım dahi bütün duygularımı şiir albümü olarak sizlere sunuyorum Yapımcılığını Şahin Özer ‘in üstlendiği yönetmenliğini Zülfü Beyhan ‘ın yaptığı yüreklerini ve vokallerini benden esirgemeyen Haluk Levent , Işın Karaca , Berdan Mardini , Gülay , Aliye Mutlu , Kuzey ve Zeynep yaptılar ![]() İlk Klibi yönetmenliğini Hakan Yonat'ın yaptığı “Kaçsam Kurtulurdum” isimli şiirine çekildi ![]() ![]() Uzun ve yorucu çalışmalardan sonra çıkardığımız “Şiirlerin Efendisi” adlı albümle herkese merhaba ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|