Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baba, baskı, ekmek, halkı, stalin, stalinin, ver, üzerindeki

Stalin Baba Bize Ekmek Ver !.. (Stalin'in Halkı Üzerindeki Baskı)

Eski 10-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Stalin Baba Bize Ekmek Ver !.. (Stalin'in Halkı Üzerindeki Baskı)

JOSEF STALIN'İN KENDİ HALKI ÜZERİNDE YAPTIĞI ACIMASIZ BASKI !
Eski Sovyet lideri Josef Stalin'in bizzat kendi halkı, yani Sovyet halkı üzerinde yaptığı acımasız ve canice baskının sadece bir örneğini, aşağıdaki gerçek yaşanmış olayda anlatılmaktadır Stalin'in yaptığı daha binlerce katliamı anlatmak isterdik fakat buna sayfalar yetmez !!! İŞTE YAŞANMIŞ OLAY;

Bir gün Stalin, kendisini sevmeyen ve ona karşı çıkan 10 - 15 yaşları arasındaki bir kaç çocuğu yakalatır ve bir odaya hapsettirir Stalin, çocukları odanın biraz yükseğinde ve uzağında olan bir pencereden izlemektedir Yanında bulunan gardiyandan o çocuklara "Tanrı'dan ekmek dilemeleri"ni söyler Gardiyan çocuklara Stalin'in söylediklerini açıklar Çocuklar Tanrı'ya dua etmeye başlarlar Bu dualar saatler boyunca sürer Çocuklar artık çok acıkmıştır, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştır Bunu gören gardiyan "Birde Stalin babanızdan isteyin !" der Çocuklarda böyle der: "Stalin baba bize ekmek ver !"
İşte o anda bir sürü ekmek üzerlerine yağmaya başlar, yukarda bulunan kutu gibi birşeyden ekmekler üzerlerine dökülür

İşte, yukarıdaki olaya benzer daha nice cani Stalin olayları var ! Bu hikaye Komünizm illetinin huzur, eşitlik vb şeyler getirmerdiği, sadece kan, gözyaşı ve canilik getirdiğini anlıyoruz !!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com