Giden Dönmektedir

Eski 07-05-2009   #1
yesimciwciw
Icon7

Giden Dönmektedir

Kim sever havalimanlarını garları heleki terminalleri kavuşturmuyorsa sevdikleriyle gideni yada döneniİstemem şimdi ;kimse yolcu etmesin el sallamasın kimse arkasındanAz sonra dönecekmişiz gibi çıkmayalım o kapıdanher şeye kaldığımız yerden devam edecekmişiz gibiAyrılığın güzeli varmıydı?Severken birini yaramız kanamazmıydı
Gözlerimden yaşlar ben farkında bile olmadan dökülmeye başlamıştıBen gideni değil giden beni teselli ediyordu artıkGeri dönecekmiydi?Dönsede her şey eskisi gibi olacakmıydı?Düşündükçe ağlıyordumhıçkıra hıçkıraBundan önce bir çok kez yolculamıştım sevdiklerimi ama bu farklıydı giden ruhumdu ruhum bedenimden ayrılıyor ve ben can çekişiyordum adeta *üzülme* diyordu birileri bana hiçbir acıya asla teselli olmayan o sıradan o bayağı o sevimsiz kelimeyle nasılsa dönecek zaman bu su gibi akıp gider bir bakmışsın yanında ama inanmıyordum bir daha döneceğine çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve abim o uçağa bindikten sonra yaptığımız onca şey eski sıfatını alacak eskiden yapmışlar diyecek bazıları
Bir sabah dönecekti geri farkındaydımO sabaha dek bekledim sabırla onun geleceği güne kadar anlatılacak küçük sıradan şeyler zaman içinde unutulurdu farkındaydım ama yinede o burada yokken olan her şeyi kaydediyordum geldiğinde gösterecektim birbir olanları gün gelip vaktiyle yolcu ettiğim abim dönerse kaydetiklerim biraz daha anlamlı olacaktı onun için ve 10 ay beklediğim o sabah gelmişti büyük harflerle yazılacak kelimenin vaktide gelmişti ; GİDEN DÖNMEKTEDİR
Gözlerimden yaşlar tekrar akıyorduAma bu farklıydı hiç gelmeyecek sandığım zaman gelmişti abim geliyordu ben ağlıyordum duygularım o kadar karışmıştı ki hani yağmur yağar aynı zamanda güneş vardır bir tarafta gökkuşağı çıkmıştır tıpkı o anı yaşıyordum ağlıyordum gülüyordum ne yapıyordum farkında değildim yanımıza yaklaştı ilk bana sarıldı o kadar karışmıştım ki HOŞGELDİN i bile kekeleyerek söylüyordum
Hava sıcaktı vakit gece yarısıydı misafirleri tek tek yolculuyorduk o gece uyuduğumuzu hatırlamıyıorum giderken korkuyordum ya geldiğinde hiçbirşey eskisi gibi olmayacak diye korktuğum başıma gelmemişti her günümüz eskisi gibi hatta eskisinden daha dolu heyecanlı geçmişti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com