![]() |
Elimde Kaldı Umutlarım |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Elimde Kaldı UmutlarımHer sabah hüzünle karışık bir umut var içimde ![]() Sensizliğin hüznünü ![]() ![]() Her doğan gün yeni bir umut ![]() ![]() Belki sana kavuşacağım zamana ![]() Bu gün değilse yarın ![]() ![]() ![]() Kimbilir belki de yalnızca kendimi kandırıyorum ![]() Gittiğinden beri hep yalnızlık şiirlerine takılıyor gözüm ![]() Bir başıma değilim ama sensizlikten yalnızım ![]() Terk edip gidilmek en çok nasıl koyar insana ![]() En iyi ben bilirim ! Gitmelerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin gidişinde ateş gibi çöktü yüreğime ![]() Hiç bir yağmur yetmedi ![]() ![]() Ve hiç bir sevgi yetmedi senin özlemini gidermeye ![]() ![]() ![]() Ben her sabah beni sana götürecek yollarda yürüdüm ![]() Senin sevdiğin şarkıları söyledim yalnızca ![]() Ve gelmeyişinin her akşamında; Aslında doğduğunu hiç anlamadığım güneşle beraber battım bir kez daha ![]() ![]() ![]() Geceleri hep uyudum; Uyudum gün boyu çektiğim hasretini ![]() Rüyalarımda biraz olsun giderebilmek için ![]() Her şeye iyi gelen ![]() ![]() Binbir umutla sarıldığım sabahlar artık hiç doğmaz oldu ![]() Benim günümde ![]() ![]() Ne ay uğruyor gecelerime ![]() ![]() Anlayacağın elimde kaldı umutlarım ![]() ![]() ![]() Sensizlik öyle bir yara oldu ki artık ![]() içimde öyle bir boşluk açtın ki; Bir gün olur ya geri dönersen ![]() ![]() Orası hep boş ![]() ![]() Büsbütün cam kırıklarıyla kaplı kalbim ![]() Ne zaman seni düşünsem ya da seni hatırlatacak en ufak bir şey görsem; O kırıklarla dolu yer batmaya başlıyor yüreğime ![]() Artık sabahları yalnızca hüzünle uyanıyorum ![]() Hiç bir şey beklemiyorum yeni günden ![]() Varlığında sensizliği yaşamaktansa içimde ki boşluklarla ![]() ![]() ![]() Sensizken alışırım ![]() ALIŞMAYA ÇALIŞIRIM YOKLUĞUNA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|