Erol Evgin - Hep böyle kal / İstanbul Harbiye Açık Hava Konseri ( DVD ) |
09-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erol Evgin - Hep böyle kal / İstanbul Harbiye Açık Hava Konseri ( DVD )Erol Evgin - Hep böyle kal / İstanbul Harbiye Açık Hava Konseri ( DVD ) 40 YIL 40 ŞARKI DVD Söyle Canım Neydi O Yıllar Beyaz Yelken Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım Yürekli Kadın İşte Böyle Bir Şey Beni Unutma Sitem Eski Günler Zaman Yolculuğu (All Shook Up, Altın Tasta Üzüm Var, Tombe La Neige, Her Yerde Kar Var, Deniz ve Mehtap, Namus Belası, Bizim Dostlar, Öyle Sarhoş Olsam Ki, Unutama Beni) New York New York Manastır İzmir Bir De Bana Sor ibadetim Aldım Başımı Gidiyorum Tüm Bir Yaşam Bir Bakışın Yetti Aman Avcı İçimdeki Fırtına Hep Böyle Kal Türk Müziği (Şimdi Uzaklardasın, Beklenen Şarkı, Gökyüzünde Gezen Yıldızlar, İnleyen Nağmeler, Bir İlkbahar Sabah) Etme Eyleme Rüya Deli Divane Sevdan Olmasa Canım Benim DVD''DE YER ALAN ŞİİRLER [*]Otobiyogrofi -NAZIM HİKMET Rıhtımda - ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Dostları özlemle kucaklamayı unutma - ATAOL BEHRAMOĞLU Bu memleket bizim - NAZIM HİKMET Kuvayi milliye destanı - NAZIM HİKMET Babam - CEVAT ÇAPAN Bekleyenler için - ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Sanatkarın ölümü - CAHİT SITKI TARANCI Ömür dediğin üç gündür - HASAN EL BASRİ Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14092012 15,82 TL |
Cevap : Erol Evgin - Hep böyle kal / İstanbul Harbiye Açık Hava Konseri ( DVD ) |
12-01-2013 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Erol Evgin - Hep böyle kal / İstanbul Harbiye Açık Hava Konseri ( DVD )güzel eline sağlık |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|