![]() |
Hemen Gitme.. |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Hemen Gitme..![]() Hemen Gitme, Ben Bu Yalnızlıkla Geçinemem Hemen gitme ![]() ![]() Unutmuşum aşkta söylenenleri ![]() Nasılsın'ı bile bir başkaydı ![]() Hemen gitme ![]() Böyle tenhalaşmışım ya ![]() Durup halini hatrını soruyorum gölgemin ![]() Sanki yüzgöz olmuşum hüzünlerle ![]() Kalbim diyorum ellerim çıkıp geliyor ![]() Kovamıyorumda ![]() Hemen gitme ![]() Sana bir yaprak kadar solgunum desem, rüzgar çeler aklımı ![]() Dallanıp budaklanır içimdeki boşluk ![]() Bahara karın tokluğuna gelen ağaçlar gibi olurum ![]() Hemen gitme bu kente bir sokak daha gelse ![]() Söyle kim arar seni ![]() Kırılır gülümsemelerin bir bir içime düşer ve Bir gülü uyandırıp uygarlığından kırmızılığı ne kadar Kim götürür seni ![]() Ahh neydi ki suçum ![]() ![]() Alıp başını gidiyorsun benden ![]() Hemen gitme ![]() Sana diyorum bi ağlasam, üşüsem derin bir kuyu gibi ![]() Omuzlarından başlayıp yıkılsam önüne ![]() Utanır sevinçlerim insan içine çıkamayan toprak gibi olur ![]() Hemen gitme ![]() Anla beni ben bu yalnızlıkla geçinemem ![]() Geçinemem terkedilmiş bir yürekle ![]() Ama yinede sen sen herşeysin işte ![]() Hayata açılan pencerem ![]() Sevinçlerimi büyüten odalarım ![]() Hemen gitme ![]() Terkedilmiş evler gibi olurum ![]() Hemen gitme ![]() ![]() Kahraman TAZEOĞLU
![]() |
![]() |
Cevap : Hemen Gitme.. |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Hemen Gitme..Anla beni ben bu yalnızlıkla geçinemem ![]() Geçinemem terkedilmiş bir yürekle ![]() Ama yinede sen sen herşeysin işte ![]() Çok güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|