![]() |
İyiki Varsın |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() İyiki VarsınAslında Hiçbirşey (Bilinmeyen) Yoktu Ortada İhtimaller Vardı Herşey (Bilinmeyen)de Olduğu Gibi Onu İlk Gördüğümde Sanki Karanlık dünya (Felek)mda Bi Işık Hissetmiştim Aydınlanmıştı dünya (Felek)m Yeniden Doğmuştum Söyleyemesemde kenndini Ele Veriyordu Duygu (Hissiyat)larım Geç Kalmıştım Bu Sevdaya Çünki Gitmişti O ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde Sakladım Hep Söylemeden Kimseye Ümit(siz) Vakaydı Aslında benimki Yorgun Yüreğimde Büyütmüştüm Oysa Çok Farklıydı Diğerlerinden Bir Türlü O Yok Diyemiyordum kenndime Bambaşkaydı O seviyormuydu benni bennim Onu Sevdiğim Gibi Cevapsız Sorulara Yanıt aradığını aramakla Geçti Zaman Ve Bigün Yeniden Çıktı Karşıma Aradan Uzun Zaman Geçmesine Rağmen İlk Günki Gibiydi Hissettiklerim Hiçbişey (Bilinmeyen) Eksilmemişti (Duygu (Hissiyat)larımdan) O Farklıydı Bambaşkaydı ![]() ![]() ![]() Kalbimde Büyüttüğüm Bu Dilsiz Sevda Karar Vermişti Dillenmeye Ona Söylemek İstediğim O kadar Çok Şey Vardıki Dilimde Zamanı Gelmişti Şimdi Söylemezsem Bi daha Söyleyebilirmiydim Dedim kenndime ![]() ![]() ![]() Ve İçimdeki Yanar Dağ Misali Patladı Duygu (Hissiyat)larım kelime(kelam)lere: Hayatmın Anlamı Vazgeçilmezimsin Sesini Duymadığımda Uyuyamadığımsın Sabahleyin Kalkmama Tek Nedensin Yalan dünya (Felek)mda Tek Gerçeksin Umudumsun Yarınımsın Ömrümsün Tutki Çıldırdım Tutki Ölüyorum Son Nefesimde Bile Seni Çook Seviyorum İyiki Varsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|