Ahmet Zeyd Tetik - Ya İlahe |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Zeyd Tetik - Ya İlaheAhmet Zeyd Tetik - Ya İlahe 3 Dilde İlahi Sesleniş 1980 Yılında Belçika’nın Brüksel kentinde dünyaya gelen Ahmet Zeyd Tetik Evli ve iki kız çocuğu babasıdır Oldukça özel bir ses rengine sahip olan sanatçı 1999 yıılında Belçika’da düzenlenen ‘’Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma’’ yarışmasında birincliği kazanmış olup ve yine 2000 yılında ‘’Avrupa Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma’’ birinciliğini elde etmiştir Fransızca ve Türkçe dillerine hakim olan Ahmet Zeyd Tetik aynı zamanda orta seviyede Arapça bilmektedir![]() Uzun bir dönem yurtdışında yaşamış olmanın verdiği avantajla farklı bir bakış açısına sahip olan sanatçı bu ilk albümünde Türkçe, Fransızca ve Arapça eserlere yer vermiştir ![]() Bu eserlerin bir tanesi babasına bir tanesi abisine bir taneside kız kardeşine aittir ‘’Sanatçı bir aileden gelmek’’ kavramının tam olarak içini dolduran bu duruma sanatçı Ahmet Zeyd Tetik, ‘‘Sanatla sonradan değil doğarken tanıştım’’ demektedir![]() ALBÜM PARÇA SIRALAMASI 1- Ey Sevgili 2- Yalan Dünya 3- Kel Hulminera 4 - Selam Olsun 5 - Genç Umudum 6- Ya İlahe 7 - Roi Sauveur 8 - Bir Adım Kaldı 9 - Nedir Bu Düşmanlık 10- Sen Varsın 11- Merhaba 12 - Ekremim 13-Korkakmısın 14-Kaybolan Gençlik Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201217,70 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|