Soğan Sarması

Eski 06-26-2009   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Soğan Sarması



Soğan Sarması
Malzemeler


3 adet iri sogan
1 su baradagi et suyu
3 çorba kasigi margarin

içi için:

300 gr kiyma
2 çorba kasigi tereyagi
2 çorba kasigi un
1 Adet yumurta
1 su bardagi süt


Yapılış Tarifi

Soganlarin kabuklarini soyun, az tuzlu suda 7-8 dakika haslayin Soganlari tencereden çikarin, iyice süzerek sogumaya birakin Soganin katlarini yirtmadan tek tek ayirin Kiymayi yag ve unla birlikte yogurun Yumurtayi çirpin, sütü ekleyip karistirin Sütlü yumurtayi azar azar kiymaya ilave edin Soganlarin içi doldurulamayacak kadar küçük yapraklarini da ezerek karisima ekleyin Sogan yapraklarinin içine hazirladiginiz içten koyup, dikkatlice sarin Birlesim yerleri alta gelecek sekilde veya kürdanla tutturarak isiya dayanikli bir kaba yerlestirin 200 derecelik firinda yaklasik 30 dakika pisirerek yaninda haslanmis patatesle servis yapin

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.