|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
3originals, golden, hits, songs, turkish |
![]() |
Our Golden Songs 3(Originals of 26 Turkish Hits) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Our Golden Songs 3(Originals of 26 Turkish Hits)Our Golden Songs 3(Originals of 26 Turkish Hits) Unutulmaz Şarkılarının orijinallerini seslendiriyor: CD 1: MINA - LA SCALA BUIA (Baştan Anlat) GIPSY KINGS - NO VOLVERE (Vazgeçmem Asla) ALBERTO CORTEZ - LOS EJES DE MI CARRETA ( Yok Yok Yalan Deme) JOSE FELICIANO - NATURE BOY (Unut Sen Beni) PAUL ANKA - PAPA ( Dönülmez Bir Yoldayım) RICCHI E POVERI - COME VORREI ( Kim Derse Ki) NELSON NED - HAPPY BIRTHDAY MY DARLING(Doğum Günün Kutlu Olsun) TONY BENNETT - LOVE STORY (Aşk Hikayesi) JOE DASSIN - A TOI (Seni Bana Katsam) HELEN SHAPIRO - NOT RESPONSIBLE (Göz Değdi Bana) SHIRLEY BASSEY - YESTERDAY WHEN I WAS YOUNG (Dün Derken) YANNIS PARIOS - LOGIA (Olur Ya) LEO DAN - UNA CALLE NOS SEPARA ( Anlamazdın) CD 2: NELSON NED - LA NAVE DEL OLVIDO (İstersen) NADA - MA CHE FREDDO FA (Arkadaş Yok) MINA - IO DOMANI (O Sevince) MILVA - IPTISSAM (Aşkın Çağı Yok) LUCHO GATICA - CANCION DE ORFEO(Yine Yalnızım Bu Bahar) CHAYANNE - LA PLAYA (Dönmem Sana) YANNIS PARIOS - MI GINIS I AGAPI MOU (İkimiz Bir Bütünüz) MATT MONRO - I WILL WAIT FOR YOU (Yağmur) LUICI TENCO - MI SONO INNAMORATO DI TE (Dün Geçtim Önünden Eski Evin) MIKE BRANT - DIS LUI (O Gün) SHIRLEY BASSEY - NEVER NEVER NEVER (Hayır Hayır Hayır) TIMI YURO - JUST SAY I LOVE HIM (Senden Önce) AL MARTINO - SPEAK SOFTLY LOVE (Sevenlerin Kaderi) Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 29,50 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|