![]() |
Aşçılıkta Kullanılan Tat Vericiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Aşçılıkta Kullanılan Tat VericilerAşçılıkta kullanılan tat vericiler Büyük bir olasılıkla, aşçılıkta kullanılan ilk tat verici deniz suyunda bulunan tuzdur ![]() ![]() Küçük bitkilerin, çalıların ve ağaçların kuru bölümlerinden çok çeşitli tat vericiler elde edilir ve bunlara baharat denir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taze, yeşil bitkiler ya da bitkilerin bazı bölümleri de tat verici olarak kullanılır ![]() ![]() Yapay tat vericiler kimyasal maddelerden yapılır ve genelde gerçek tat vericilerden ayırt edilemezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|