Meleklerle Geçmişi Şifalandırın (CD'li)

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“NEDEN BEN BUNLARI TEKRAR TEKRAR YAŞIYORUM?” DİYORSANIZ, ÇÖZÜM BU CD’DE!

"Neden hep aynı tip insanları hayatıma çekiyorum?
Yüzler değişiyor, ama yaşadığım ilişkinin hissi aynı"
"Bir türlü işte istediğim yere gelemiyorum, hep işler bir yere kadar geliyor, sonra aşağı gidiyor, veya tıkanıyor"

"Kendimi bildim bileli kedi (uçak, karanlık, yalnızlık) korkum var Nedensiz"

Bu olayları tekrar tekrar yaşamamız, rastlantı veya kader değil Şu anda yaşadıklarınızın kökeni geçmişinizde yatıyor Eğer yaşadığınız olayın kökenine dönüp olayı şifalandırabilirseniz, artık aynı olayları bir daha yaşamanız gerekmiyor Eğer geçmişi şifalandırabilirseniz, bu bilinçaltındaki kayıtlar sizi, hatta hayatınızı artık yönetemiyorlar

Elinizdeki regresyon (geçmişe dönme) meditasyonu, bu amaçla hazırlandı Meleklerin eşsiz sevgisiyle rahatlayarak geçmişten gelen kayıtlara ulaşabilmeniz ve bu kayıtları meleklerinizle şifalandırabilmeniz için

Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi''nden Procter&Gamble Avrupa üst düzey yöneticiliğine uzanan yolda Beki İkala Erikli ışığı, sevgiyi, kendini ''MELEKLERİN KANATLARINDA'' buldu
Sir Whitmore Executive Coaching, Business NLP İngiltere, CTI Coaching Heidelberg, Hawaii’li şaman Dr I Len Ho’oponopono Hollanda,

Dr Doreen Virtue © Meleklerle Çalışma (ATP), Meleklerle Yaşam Ötesi ile İletişim (ATM), Geçmişi Şifalandırma Eğitimi Hawaii, IŞIĞIN YOLU’nda adımlardı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
14,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com