|
|
Konu Araçları |
ayvalık, lezzet, midilli, mutfağı, sırlarıyla |
Lezzet Sırlarıyla Ayvalık Ve Midilli Mutfağı |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lezzet Sırlarıyla Ayvalık Ve Midilli MutfağıLezzet Sırlarıyla Ayvalık Ve Midilli Mutfağı Ayvalık''a yolunuz düştüğünde, yaz olsun kış olsun, her zaman birbirinden lezzetli otlar bulabilmeniz mümkündür Belki de adını yeni duymuş olacağınız istifno, deniz börülcesi, susamotu, radika/hindiba, yaban ıspanağı, muhliye, ebegümeci, kuzukulağı, ısırganotu, cibes, hardalotu, yaban sarımsağı, akkız/şevketi bostan, turpotu, yaban kerevizi, kazayağı, arapsaçı/rezene, leylekgagası, zoho gibi nice otlar Bu otlar nerede, hangi mevsimde yetişir, hangi yemeklerde kullanılır ve nelere faydalıdırlar? Pişirilirken dikkat edilmesi gereken esaslar nelerdir? Hangi et hangi yemeğe yakışır? Hangi balık hangi mevsimde bulunur? Pınar Atay Başol''a dedesinden miras kalan tarifler, annesi Afet Atay''ın da katkısıyla bu kitapta toplandı Ege yöresine özgü, hem sağlıklı hem de hafif tariflerden oluşan Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı, Ayvalık''a özgü hafif, sağlıklı ve lezzetli yemek tarifleriyle dolu Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11092012 22,97 TL |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|