Her Yönüyle Şarap

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Yönüyle Şarap

Her Yönüyle Şarap

Şarabın ne kadar karmaşık bir uzmanlık alanı olduğu hakkında az da olsa bir fikriniz vardır: Herkesin şarap şişelerindeki etiketi okuması veya iyi bir şarabı kokusundan hatta görüntüsünden anlaması beklenmez Buna rağmen kırmızı şarabı beyaz şaraptan ayırmak da her zaman yeterli olmayabilir
Eşsiz bir rehber niteliğinde olan Her Yönüyle Şarap ile şarap dünyasını adım adım ve her bir üzümüne kadar fethedecek, sayısız lezzeti keşfedeceksiniz
Her Yönüyle Şarap ile,
Bölgelere göre üzümlerin sınıflandırılmasını,
Tüm ayrıntılarıyla şarap üretimini,
Şarap uzmanları gibi konuşmayı,
Şarap etiketlerini anlayıp bölgelere göre çözümlemeyi,
Damak zevkinizi geliştirecek tadım tekniklerini uygulamayı,
Her duruma uygun olan şarabı seçmeyi,
Kendi şarap mahzeninizi oluşturup şarap depolamayı,

öğreneceksiniz

Her Yönüyle Şarap hem ilk kez şarap satın alacak olanların, hem de kendisini geliştirmek isteyen şarapseverlerin başucu kitabı olacak

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
14,57 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com