![]() |
Her Aşk İz Bırakır.. |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Her Aşk İz Bırakır..![]() sevgine sevgi katlandiginda okadar guzellikleri kesfedersinizki beraber ![]() ![]() ![]() once soylemedigin sozleri ona soyleyince tatlanir dillerinde ve hisslerinde Canim Aşkim Birtanem Hayatim ve tabiki hatirlatilan o masum kelimeler: SENI COK SEVIYORUM Nasilda sohbetler edilir ![]() ![]() veya daha gormeden ![]() ![]() sevmek ![]() ![]() ![]() O olmadigi zaman ![]() ![]() ![]() kalbinin icinde ![]() ![]() hatta okadar düşünüyorsunki ![]() ![]() onu dusunmek istiyorsun hala ![]() belkide siir yazmayi dusunup ona o siiri okuttugunda ![]() "iste bak bu senin icin demen" icin dusunmek istiyorsun onu ![]() O an ki yasadigin hayatin tek anlami gordugun icin iz yapmasina musade ediyorsun ![]() iz ise tabi ![]() ![]() ![]() peki herkesin bilmesi önemlimi? ozaman onlar bilince ![]() sevgin peki dahada artacakmi? yoksa kiskandirmakmi iyi olur ![]() tabi ilerde ayni tatta sevebileceksen ![]() ![]() ![]() ![]() Her Aşk iz birakir Ayrilik vakti geldiginde anlarsin herseyi ![]() iz diyebildigin seye dokunca oyle bir acirki gonlun dokunmak istemezsin yine dusunursun eskisi gibi ama bu sefer farkli gecer aklindan "neden boyle olduk" diye peki neden? neden ozaman o ilk gunleri beraber hatirlamak istemiyorsunuz? yalanmiydi o an? o an'in hatiri nerde asili kaldi? yoksa gozyaslarami kayboldu ![]() ![]() Her Aşk iz birakir unutulmaz belki pismanliklarin olur ama dönülmez geriye demi? kapandi bitti ![]() unuttunmu peki? ![]() o gezdiginiz yerlerden tekrar gezersen peki? hic mi gelmeyecek aklina? peki ya ona yazdigin siirlerin? denk gelir okursan ![]() yada insanlarda benzettiginde ![]() baskalarindan onun kullandigi sözleri duyunca ![]() ![]() ![]() unutulmaz biliyormusun? hernekadar denilsede ![]() hele o aşk? bitse bile ![]() ![]() Aşk gitmez ![]() ![]() ![]() Icindeki aciyi dindirebilirsin Ama icindeki O Aşk'i asla Ama asla dindiremezsin Cünkü; Her Aşk İz Bırakır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Her Aşk İz Bırakır.. |
![]() |
![]() |
#2 |
1die
|
![]() Cevap : Her Aşk İz Bırakır..Sevgi neydi? Sevgi emekti anlamı çok buyuk elıne saglık dostum neşterin gayet iyi bence |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|