Anadolu Yazarını Dinliyor

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu kitap, Türkiye’ye bir bela gibi çöken yalanlar, iftiralar ve haksız tutuklamaların yaşandığı günlerde koca ve büyük medya sessiz kalırken bağımsız bir yazarın isyanıdır:

“Evet, ben ülkemi, bağımsızlığımı, insan sevgisini, insanlık duygularını ticari mal yapamam! Bu yüzden muhalif olduğumuz insanlarla aramızda çok temel bir hayat çatışması var Biz, bağımsızlığımızı çok değerli bir yere koyuyoruz Bunun fiyatı yok, bunun karşılığı ölüm! Şimdi adam diyor ki ‘Sizi alacağız, tutuklayacağız’ Ya bin kere tutukla Bunun karşılığı belli, ölüm! Biz, canımızı çoktan verdik Fazladan yaşıyoruz Çanakkale’de şehit olmuş insanlar, ‘Ben, şehit olursam aileme de şu parayı verin, şunu da yapın’ dememiş, değil mi? Bunu, bir şeyin karşılığı olarak yapmadılar, böyle bir şey de düşünmediler Bugün de böyle düşünmeyen milyonlarca insan var

Bu kadar imparatorluk kurmuş bir toplum, bin yıldır esir edilemiyor Edilemiyor kardeşim Bunun arkasında bir şey olmalı Bir aşk, karşılıksız bir şey… Bu topraklar iki bin yıldır esir olmuyorsa bunda başka bir şey var, kılıç gücünden öte Kılıç dediğin, bugün paran vardır yarın biter Silahın yarın biter

Ben, ölene kadar bağımsız bir ülkede yaşayacağım ve bunun mücadelesini vereceğim Başka türlü bir ülkede de ne pahasına olursa olsun yaşamak istemiyorum Kavgam, gücüm ve kalemim yettiği kadar sürecek

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
11,91 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com