Kalbin Üyeyi Söyle |
06-15-2009 | #1 |
TiFus
|
Kalbin Üyeyi SöyleOyun Gayet Basit Herkez Sitede Şidmiye Kadar En Sevdiği Üyeyi Söylesin Biliyorum Herkez Birbirini Çok Seviyor Fakat Herkez İçin Özel Bir Üye Vardır Üyeyi Belirtirken I Love Ve Üye Adı İlk Ben Başlıyorum ; I Love Equinox |
Cevap : Kalbin Üyeyi Söyle |
06-15-2009 | #2 |
1907merve
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI love KRDNZ
06-16-2009 | #6 |
Aragorn561
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI love forumsinsi and I very love Equinox(forever) elderbrother hey dude whats going on ? :D:D
06-17-2009 | #8 | |
TiFus
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleAlıntı:
Arkadaşım Lütfen Benim Konumda Mesajlar Türkçe Yaz Bende İngilizce Biliyorum Fakat Bilmeyenler Olabiliri Yada Hem Türkçe Hemde İngilizce Yap Turkish summer !!! ( Love Kısmını İngilizce Yazın ) I Love Equinox I Love Ysnkrks I Love Aragorn I Love Şengül I Love Kaplan I Love Tüm Forum Sinsi |
|
06-17-2009 | #9 | |
Aragorn561
|
2bu kadar basit bir ingilizceyi eleştirmen ki benim açığımı yakalamaya çalıştığın için olduğu belli baştan söylüyorum bilmeyen arkadaşlar sözlükten bakar ve hayatında lazım olur hemde öğrenmiş olur ki ben orada hikaye yada ağır bir ingilizce kullanmadım 3benim konum diye devam etmişsin 'her tavuk kendi çöplüğünde öter' sözünü kullanmış oldun 'dost edinmek zordur ama düşman bulmak çok kolaydır' adlı sözü sana iyade ediyorum sende benim çöplüğüme gelme o zaman 4muhtamelen ingilizcen iyi değil bunu 'ingilizce biliyorum fakat bilmeyenler olabilir' sözünden anlaşılıyor insanlar bilerek kullandığı cümlelerde aslında bilmeyerek çok açık verirler ve ingilizcen iyi olsaydın bunu belirtmek zorunda hissetmezsin ki belirtmişsin buda bir açığını kapatmaya çalıştığını gösterir bunu 'Hem Türkçe Hemde İngilizce Yap' sözcüğünde de aslında kendinede istemiş olabilirsin geneliniz direk savaş açmış gibi davrandığımı söyleyebilir ama zaten ortada soğuk savaş varmış ben biraz ısıttım o kadar :D direk bodoslama dalmak istemezdim ama tek bu tip davranışlara pek gelemem ki mesajımdan bu belli oluyor :D bundan sonra beni düşman sanabilirsin ama ben kimseyle düşman olmak istemem ben hala beyaz bayrak tutuyorum onu indirmek senin elinde saygı ve sevgilerimle |
|
06-17-2009 | #14 |
ysnkrks
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI Love ysnkrks şaka şaka I Love TiFus |
06-17-2009 | #15 | |
TiFus
|
Arkadaşım Tamam İstemiyorusan Arkadaşım Demen Ayrıca Büyütme Bu Kadar Uzun Mesaj Yazmana Gerek Yok Tartışmayalım Hemen Zaten Ortalık Soğuk Bir Biz Eksiğiz :) Sorun Yok OK :) Hatam Varsada Yinede Özr Ok I LOVE Arogorn |
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|