![]() |
Röportaj Örnekleri - İletişim Röportaj Örneği - Röportaj Nasıl Yapılmalı Nasıl Olmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Röportaj Örnekleri - İletişim Röportaj Örneği - Röportaj Nasıl Yapılmalı Nasıl OlmalıRöportaj Örnekleri - İletişim Röportaj Örneği - Röportaj Nasıl Yapılmalı Nasıl Olmalı Röportaj Örnekleri - İletişim Röportaj Örneği - Röportaj Nasıl Yapılmalı Nasıl Olmalı Onur Koç Röportajı: *Merhabalar Onur Öncelikle Röportaj isteğimizi kabul ettiğin için teşekkür ederiz ![]() *Bir süredir facebook ta göz alışkanlığı haline geldin bize biraz kendini tanıtır mısın? Onur KOÇ : *merhabalar ben onur koç trabzonluyum müziğe 2 yıl önce gitarı öğrenmemle tam anlamıyla başlamış oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Peki müziğe gitar öğrenerek başladığını söylüyorsun ![]() Onur KOÇ : *’tam anlamıyla başladım’ demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Peki insanlar tarafından yavaş yavaş tanınmaya başladığın gün ile o günden bir yıl önceki Onur Koç’un hayatında neler değişti olumlu ve olumsuz yanlarını paylaşır mısın Onur KOÇ : *olumlu yanları tabikii çok fazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Söz yazarlığın olduğunu biliyoruz ![]() ![]() Onur KOÇ : *bugüne kadar 30un üzerinde beste yaptım ama sadece 1 tanesini gerçek bir yaşamdan düşünerek , hissederek yazmaya çalıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Peki bir idolün var mı örnek aldığın bir müzisyen yada ilerde düet yapmak istediğin bir müzisyen var mı? Onur KOÇ : *aslında şuan bir idolüm olduğu söylenemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Peki Onur Koç’un bu hızlı yükselişine çevresindeki arkadaşlarının ve ailesinin tepkisi, düşünceleri nasıl oldu… Onur KOÇ : *çevremdekilerin şaşırdığı nokta aslında şuandaki hayran sayısı değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Demekki piyasada böyle bir eksiklik varmış ve sen o eksikliği doldurmuşsun… *Bunda etkili olan Söz yazarı olman ve bestelerin olması olabilir mi? Onur KOÇ : *aslında bestelerimden sadece bir tanesini net ortamına sürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Peki Onur şimdiye kadar seni facebook sayfalarından ve belli başlı video paylaşım sitelerinden izleyebiliyoruz ![]() ![]() Onur KOÇ : *evet şuana kadar hep net üzerinden çalışmalarda bulundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *İnşallah *Peki Onur bu hoş söyleşi için sana çok teşekkür ediyorum son cümlelerin varsa alabilir miyim? Onur KOÇ : *bu söyleşi teşekkürlerimi sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Anladım Onur katlanarak artan başarının daha da katlanması dileğimle iyi geceler… Onur KOÇ : *Teşekkür ederim sizede iyi geceler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|