![]() |
Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Anonim Şirketlerde Ek İşyeri AçılışıEK İŞYERİ AÇILIŞI 1 ![]() ![]() 2 ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışı |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışıİstanbul Ticaret Sicili memurluğuna Türk Ticaret Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde ………………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şirket ünvanı veya kaşesi yetkili adı ve imzası İrtibat telefon numarası: Ekler: Verilen belgeler yazılmalı Not: Dilekçe vekaleten imzalanıyorsa vekaletname aslı veya noter onaylı sureti eklenmeli
![]() |
![]() |
Cevap : Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışı |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Anonim Şirketlerde Ek İşyeri Açılışı_________________________________ Anonim Şirketi Karar No: Karar Tarihi : Toplantıya Katılanlar: Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki hususu kara altına almışlardır ![]() _____________________________ İLÇE İSTANBUL adresinde ek işyeri açılmasına oy birliği ile karar verilmiştir ![]() Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi İMZA İMZA İMZA
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|