Gİt!!

Eski 06-05-2009   #1
bonsoir
icon110

Gİt!!

Haram GözLerinLe son kez vur beni !
Git!

Beni sensizliğinle başbaşa bırak Kalbimi gömeli çok oldu sevgili Üzerime örttüğüm gecelerime sor beniSensizliği ve kimsesizliğimi bana bırak Gözümden akan gözyaşı kalmadı bende Ayak uçlarına düşecek su damlacıklarını gözyaşım bile sakınAyak uçlarına düşen gittiğin yüreğin sensizliğe bölünmüş paydalarıYavaş yavaş ölüyorum işte

Hiçbir zaman sevgiyi haketmedim ben Yamalıydı düşlerim, kırıktı mutluluklarım Giden herkes gibi sende git Sesini esirgeGülüşlerini esirge benden Durma git Saçlarından gezinsin rüzgar, gözlerinde perdelensin gül kokulu bahar Hadi git Gözlerinde gördüğüm Cennette beni sensiz bırak

Tek bir söz etmeSen beni sevmedin Sadece seni sevmemi sevdinBeni değil !

Hadi ölüm ol da çık karşımaBana haram gözlerinle son kez vur beniHadi vurGit

Ben hiçbir zaman sevgiyi haketmedimGit hadi Seni sensiz de büyütürüm benBil ki; en çok senin adının yakışacağı yerde hep sen olacaksın

Ama şimdi beni yalnızlığınla başbaşa bırak Bırak saçlarının kokusunu esirgediğin yastığıma gözyaşlarımı öreyeyim Hadi git

Ben hep sana ait olacağım Sen bana ait olmasan da

alıntı

DostÇa KalıN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com