|
|
Konu Araçları |
komik, orço, pis, replikleri, sözleri, yedili |
Orço Sözleri - Pis Yedili Orço Replikleri - Pis Yedili Komik Orço Sözleri |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orço Sözleri - Pis Yedili Orço Replikleri - Pis Yedili Komik Orço SözleriOrço Sözleri - Pis Yedili Orço Replikleri - Pis Yedili Komik Orço Sözleri Orço Sözleri - Pis Yedili Orço Replikleri - Pis Yedili Komik Orço Sözleri Pis yedili orço replikleri pis yedili komik orço sözleri pis yedili orço sözleri abi alis i aradım yüzüme kapattı bi daha aradım bu atışımın adını feriha koydum Abi siz dördüncü ıstakozu paket yapın milanodaki amcamında hepinize selamı var Paşa: oğlum bu ne? Orço: frank! Paşa Hadi ya İsviçre frangı mı Fransız frangı mı? Pc: oğlum frank kalktı Euro ya geçseydin bari Orço: Kanka okul yanıyor Bayrampaşalı: Napıcaz lan? Orço: Odun getir odun Bir Bayanın Eli Neden Öpülür BayramPaşalı : Saygıdan Trafo : Değer Verildiği İcin OrÇo : Bi yerden Başlamak Lazım Kamilleerr alıntı |
Orço Sözleri - Pis Yedili Orço Replikleri - Pis Yedili Komik Orço Sözleri |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orço Sözleri - Pis Yedili Orço Replikleri - Pis Yedili Komik Orço Sözleripis yedili orço replikleri pis yedili orço sözleri Pis yedili orço replikleri pis yedili orço replikleri; *abi alis i aradım yüzüme kapattı bi daha aradım *bu atışımın adını feriha koydum *Abi siz dördüncü ıstakozu paket yapın *milanodaki amcamında hepinize selamı var *Paşa: oğlum bu ne? Orço: frank! Paşa Hadi ya İsviçre frangı mı Fransız frangı mı? Pc: oğlum frank kalktı Euro ya geçseydin bari =)) *Orço: Kanka okul yanıyor Bayrampaşalı: Napıcaz lan? Orço: Odun getir odun *Bir Bayanın Eli Neden Öpülür BayramPaşalı : Saygıdan Trafo : Değer Verildiği İcin OrÇo : Bi yerden Başlamak Lazım Kamilleerr *Orço: Size millerin selamı var +Hangi miller ? -Kamillerr hahahahayt :D *Ailenizin Balik Adami Orcoo iki O ile:D *Bayrampaşalı : Kapının anahtarı nerde orço ORÇO : - Kaybolmasın diye evin içinde bıraktım kanka *Trafo: Ya arkadaşlar neden 3 tane çatal bıçak var burda? Orçun: Ya Trafo her yerde görmemişliğini belli edeceksin yani Trafo: Görmedim kardeşim görmedim ne var ayıp birşey mi soruyorum işte neden 3 tane çatal bıçak var burda çok biliyosan sen söyle Orçun: Niye olacak Kamil yere düşürürsen yenisini istemek zorunda kalma diye |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|