Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdullah, ardından, hakkında, konuşacaklar, kurulu, seçim, tuğluk, veto, ysk, yüksek, öcalanla

Yüksek Seçim Kurulu Veto Ardından Tuğluk Abdullah Öcalan'la Ysk Hakkında Konuşacaklar

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüksek Seçim Kurulu Veto Ardından Tuğluk Abdullah Öcalan'la Ysk Hakkında Konuşacaklar

TUĞLUK ÖCALAN’LA YSK VETOSUNU KONUŞACAK

Basın açıklaması ardından Bağımsız Van Milletvekili Adayı Aysel Tuğluk, cuma günü İmralı’da Abdullah Öcalan ile yapacağı görüşmenin detaylarını açıkladı Tuğluk, gündemin siyasi konular olacağını ancak son YSK vetosunun da gündeme getirileceğini söyledi Tuğluk, "Gündemimiz her zamanki gibi siyasi konular Ama bu görüşmemizde ana konumuz YSK kararları, KCK duruşmaları olacak" dedi Gazetecilerin YSK’nın kararının değişmemesi halinde boykotun gündeme gelip gelmeyeceği ve Öcalan’ın tutumunu ne olacağı yönündeki sorusuna ise, "Tuğluk onun yerine bir görüş bildiremem Ama bunu çok iyi biliyorum ki Sayın Abdullah Öcalan, bu konularda çok yönlü, daha ileriyi düşünen biri Dolayısıyla mevcut konunun üzerinden bir değerlendirme yapacağını düşünüyorum Bence daha derin bir tartışma yürütecektir" dedi

BARIŞ ORTAMININ SAĞLANABİLMESİ İÇİN EV HAPSİ ŞART

Türkiye’de barış ortamının sağlanabilmesi için Öcalan’a ev hapsi verilmesi gerektiğini belirten, bağımsız Van Milletvekili adayı Aysel Tuğluk, şöyle dedi:

"Umarım önümüzdeki süreçte Kürt halkına yönelik çözümler pratikten öteye adımlara dönüşür Öcalan’ın ev hapsine alınması gerekiyor Mevcut statüsü 11 yıllık cezası ne toplum tarafından ne de Kürtler tarafından kabul edilmiyor Bunun mutlaka değişmesi lazım Barış için, kardeşlik için, kin duygularından, nefret duygularından arınarak çözüm için Sayın Öcalan’ın çözüme katkı sunması için bunun yapılması gerek Aksi takdirde kendisinin dediği gibi ’Beni içi boş bir havuzda yüzdürüyorlar Ama yüzmem için suyun olması gerekiyor’ Ev hapsi de biraz onun suyunun dolması anlamına gelecek"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com