TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DÜŞMANI YOKTUR! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DÜŞMANI YOKTUR!TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DÜŞMANI YOKTUR! O, Damdaki Mizahçı ![]() ![]() Bundan çoook uzun yıllar önce, dibe vurmaya başlayan ülkesinin farkına varıp, kendini damlara atan, o gün bugündür, o dam senin, bu dam benim dolaşan mizah ustası Cihan Demirci, epeyce uzun (10 yıllık) bir aradan sonra Damdaki Mizahçı kimliği taşıyan bir kitapla daha yeniden karşınızda![]() ![]() Ne demişti o dama ilk çıktığı anda: ''Ben bu dama atlamaya çıktım sanıyorsan yanılıyorsun sevgili halkım![]() ![]() Çünkü ben bu dama atlamaya değil, hiçbir şeyi atlamamaya çıktım!![]() ''Türk''ün Türk''ten Başka Düşmanı Yoktur!adlı bu kitap kendine ''hasss'' bir mizahın yaratıcısı olan Cihan Demirci''nin Damdaki Mizahçı adlı ''deneme'' dizisindeki ikinci kitabıdır ![]() ![]() Bu kitap kendini damlara atmak zorunda kalmış farklı bir mizahçının; ''Alma mizahçının ahını, dama çıkarır sonra mizahını'' dediği birbirinden çarpıcı, birbirinden sarsıcı, birbirinden vurucu deneme yazılarından yani kısacası; ''Türklük halleri''nden oluşuyor![]() ![]() ![]() Bu kitaptaki ''damagojik'' yazılar Türk insanının aslında dışardan herhangi bir düşmana ihtiyacı olmadığını, en iyi düşmanın gene kendisi olduğunu gösterecek acılıkta ve akıcılıkta ![]() ![]() Bize bizi, size sizi gösterecek, tokat kıvamında kara mizah yüklü bir kitap bu![]() ![]() (Tabii kendi yanlışlarını görmesini bilen yürekler için!![]() ) Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20129,74 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|