Kız Kardeş... |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Kız Kardeş...Adam New York'ta luks bir randevu evinin kapisini calar: Merhaba, Samantha ile gorusmek istiyorum ![]() Bir dakika efendim ![]() Adami iceri alirlar Bir sure sonra cok guzel bir kadin merdivenlerden iner:Beni aramissiniz ![]() Evet Geceyi seninle gecirmek istiyorum![]() Tamam ama benim tarifem biraz pahalidir Geceligi bin dolar![]() Parasi onemli degil Geceyi seninle gecirmek istiyorum![]() Beraberce yukari cikarlar Geceyi birlikte gecirirler Ertesi gun adam yine randevuevine gelir![]() Samantha ile gorusmek istiyorum ![]() Beyefendi baska kizlarimiz da var ![]() Umurumda degil, Samantha ile gorusecegim ![]() Samantha gelir :Yine mi sen! Evet Geceyi seninle gecirmek istiyorum![]() Yalniz fiyatimi hatirliyorsun degil mi? Bin dolar ![]() Hic onemli degil Ben geceyi seninle gecirecegim![]() Birlikte yukari cikarlar,o geceyi de beraber gecirirler Ertesi gun,ayni adam, ayni randevuevi:Merhaba, Samantha ile gorusmek istiyorum ![]() Samantha asagi iner: Tanrim, yine mi! Bak, devamli musterilere indirim falan yapmiyorum Fiyatim ayni, bin dolar![]() Onemli degil Geceyi seninle gecirmek istiyorum![]() Yine yukari cikarlar Islerini bitirdikten sonra:Benden bu kadar hoslanman cok guzel ama anlayamiyorum Uc gece ustuste bana bin dolar odedin Nerelisin sen?-"Tel Aviv "Tel Aviv mi? Benim kizkardesim de Tel Aviv'de yasiyor ![]() -"Biliyorum, sana getirmem icin bana üçbin dolar verdi ![]() "
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|