Buruşuk Arzular

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Buruşuk Arzular

Buruşuk Arzular
[*] Pek çok arzu olasılığı var elbet Ben kitabımı yedi arzuya adadım Burada, yedi rakamını hem çeşitl söylencelerde sonsuz anlamına geldiği için seçtim, hem de arkasını çevirince yedi günahı görme ihtimalini kapalı tutmamaya, belki de insanı günahlarıyla sevmeye çalıştım Değişkenlik, yolda değişme, sürekli başka şeylerden etkileme, çok kararlı başlamış gibi görünen şeylerin hızla başka kararlar içermeye başlaması, kurulmuş kimliklerin, hedeflerin birdenbire başka kimlikler ve hedeflerle yer değiştirmesi, sürekli yeniden inşa çalışmaları içinde olunması"
Ve Buruşuk Arzular
Başka bir yerdenin, değişim ve dönüşmenin, gerçek hayatla çarpışmanın izinde öyküler Arzuların marjlarından, dilin ve kurgunun marjlarına ustaca bir yolculuk Anlarda gizli duran ve çoğu zaman kararlarımızdan çok kararsızlıklarımızla şekillenen gerçekliğin yalın ve güçlü bir tasviri

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com