![]() |
Lalencik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() LalencikLalencik Lalencik Bu baharda gelmedin, hayaller suya düştü Açan tüm papatyalar, bir bir boynunu büktü Akasyadan boynuna, gerdanlık yapacaktım, Gelmedin sen sevdiğim, onlarda çiçek döktü ![]() ![]() ![]() Kocaman bir uçurtma, yapıp uçuracaktık Salıncaklar kuracak, binip sallanacaktık En büyük hayalimiz, değil miydi sevdiğim Papatyalar üstünde, yatıp sarılacaktık ![]() ![]() ![]() Laleler gelincikler, süsledi tüm kırları Arılara bal oldu, özleriyle tozları Seni bekleyen kalbim, hasretinle sızladı Bu yılda böyle geçti, yaşamadık baharı ![]() ![]() ![]() Değişmeyen bir şey var, seni çok özlüyorum Geleceksin diyerek, yolunu gözlüyorum Yeter ki gel sevgilim, beklemeye razıyım Başka sevda istemem, ben seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Baharda açan çiçek, gün gelince solacak Yüreğimde çiçeksin, hep benle yaşayacak Sen benim “lalenciğim”, isminde bana özel Sevgimle yaşayacak, bir ömür var olacak ![]() ![]() Halim AKIN Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 7,03 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|