![]() |
Düş Çocukları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düş ÇocuklarıDüş Çocukları BEN, Diğerlerinden çok farklı bir yoldan gittim ben… Bu yol beni ben yapan ve bugün ki kimliğim oluşturan yoldu ![]() ![]() ![]() O yol da yalnız benim ayak izlerim vardı ![]() Çocukluğumdan, bu yıllara uzanan ![]() İçinde farklı yaşanmışlıkların, dönem düşlerinin, dönem kitaplarının, türkülerinin ve elbette o zaman dilimine denk düşen insanların olduğu bir yol ![]() Ve bu yol düz olmadı hiçbir zaman ![]() Ve ben bu yollarda insanlar tanıdım ![]() Her insan bir hayattı benim için Ve her insanın farklılığını tanıdım yolda ![]() Ve yol ayırımına geldiğinde, farklı bir yola sapmayı bildim ![]() ![]() Yolumu değiştirdim… Bir sürü insan da değiştirdi yolunu ![]() Ama kıblem değişmedi hiçbir zaman… O seven-sevilen, Üzen-üzülen… Sevdanın, sabrın, ihanetin ve cesaretin farklı yaşandığı insandı ![]() Ve insana dair söylenmiş her şeyi sevdim,Yolun başından beri…Ve ben en çok; KOKAN, BULAŞAN İNSANI SEVDİMMM… Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 5,61 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|