Asılı Kaldım Yakamozlarinda |
09-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Asılı Kaldım YakamozlarindaAsılı Kaldım Yakamozlarinda Aşkını doğayla özdeşleştiren Şair imge ve betimlemeleriyle dizelerini dantel gibi örüyor Aşksız yaşanamayacağını aşksız geçen günleri yaşamdan saymadığını yaşam labirentindeki çelişkileri tutarsızlıkları vurdumduymazlıkları sosyolojik çürümüşlükleri hayal kırıklığı kırgınlıkları yüreğinde izler bırakan kor ateşi gibi ıstırap yumağına rağmen her daim sevdasıyla barışıktır Yüreğinin derinliklerinde hissedilen engin sevdası ulvi aşkına olan vefa ve sadakatinin yanı sıra duygusal ve hümanist duruşunu her zeminde koruyabiliyor Çocukluk gençlik yatılı öğrencilik yıllarındaki fırtınalı gel gitleri onu bir hayli yıpratmasına rağmen hayata küsmüyor yaşama ümidini diri tutuyor Haksızlıklara adeletsizliklere haykırıyor eşitlik ve özgürlüğü şiar ediniyor zulüm ve sömürüye kayıtsız kalmıyor Şiirleri toplumsaldır ütopyadan uzaktır Şair dostumu yürekten kutluyorum nice yapıtlara yolun açık olsun Ürünün Resimleri: Piyasa Fiyatı - 09092012 7,04 TL |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|