12 Yaşında Bir Sultan - Fatih Sultan Mehmed

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacı Bayram Veli Hazretleri tane tane konuştu:
- Keder buyurmayınız sultanım Konstantiniye eski ama sağlam surları olan bir şehirdir Bizans''ın yöneticileri tecrübeli, işbilir kişilerdir Peygamber Efendimizin müjdelediği fetih, bu engelleri ortadan kaldıracak kişinin sayesinde gerçekleşecektir Fakat henüz fethin vakti gelmemiştir
- Efendi Hazretleri bizlerin bu yolda sarf ettiği çabalar maksadına ulaşmayacak mı? Bize yardım etseniz, yol gösterseniz? şüpheniz olmasın sultanım! Konstantiniye mutlaka alınacaktır Ama bu fatih ne yazık ki siz olmayacaksınız Bu şanlı fethi ben de göremeyeceğim Konstantiniye''nin kutlu fethi yüceler yücesi Allah''ın izni ve yardımlarıyla öğrencim Akşemseddin ve şu an beşiğinde mışıl mışıl uyuyan Şehzade Mehmed''e nasip olacak inşaallah
- Bu müjdeniz beni çok sevindirdi Bundan böyle tüm gayretimi oğlumu bu zorlu vazifeye hazırlamak için sarf edeceğim
Bu konuşmadan sonra Sultan Murad, şehzadesini bu kutlu hedefe ulaştırmak için her gayreti gösterdi Şehzade Mehmed''in devrin ünlü hocalarından dersler almasını sağladı Ona sorumluluklar yükledi
Ve küçük yaşta tahtını ona bıraktı Geleceğin Fatih''i böylelikle ciddi bir deneyim edindi
"l2 Yaşında Bir Sultan", Fatih Sultan Mehmed''in padişahlığının ilk dönemini anlatan sürükleyici ve heyecan dolu bir çizgi roman

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 10092012
5,21 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com