![]() |
Ben Aşk Dedikçe Sen Dur Dedin |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Ben Aşk Dedikçe Sen Dur Dedin![]() Gücüm kalmıyor sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidecek misin diye sorma bana! Gönderen sensin ![]() ![]() Nede bu yürekler dolusu aşka böylesine zamansız veda etmeyi ![]() Senin kadar öfkeliyim bende, senin kadar endişeli ![]() ![]() Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana ama inandıramadım seni ![]() Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla ![]() ![]() ![]() O dünya ki;bazen minicik bir odada bazen kentin ortasında şekillendi ![]() Zaten sen varsın diye her şey güzeldi ama sen buna da inanmadın� Ah bu sorular ![]() ![]() ![]() Ben "seninleyim" dedikçe Sen "hayır" dedin ![]() Zaten az konuşan sen, olumsuz ne kadar sözcük varsa bulup çıkardın ortaya ![]() ![]() ![]() Ne kadar zarar vermişim sana meğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demek ki gitmelerin zamanı şimdi ![]() ![]() "Rahat değilim" diyordun ya, rahat ol artık gülüşlerini saklamak için bir nedende kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulup bulup kaybettim seni!!! Ne yazık ki tozduman edemedim kuşkularını, ne yazık ki kalamadın bana ![]() ![]() ![]() ![]() ben 'AŞK' dedikçe sen 'DUR' dedin ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|