Herkese Özgürlük Anne, Ama Bana Da...

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkese Özgürlük Anne, Ama Bana Da...

Herkese Özgürlük Anne, Ama Bana Da

Füsun Önal''la tanıştığınızda, okyanusla bütünleşen yağmur damlası gibi onunla bir anda kaynaşıverirsiniz Dostluk, sevgi herşeyden önce gelir onun için Her zaman içtendir Bu içtenliğinin kitaplarına da yansıdığını görüyoruz
Hayatı tam içinde, bütün yoğunluğuyla yaşayan, bu arada yaşadığı hayatı, insanları, çevresini uzaktan gözlemleyan bir yapısı var "Hayatım Roman" diyenlerden değil, hayatını romanlaştırmaya çalışanlardan hiç değil Edebiyat yapma, üslup yaratma kaygılarında değil
Sanatçı, daha çok başarılı bir mizah perspektifinde yansıtıyor, bir dostluk sohbetinde söyleşirmişçesine Onun kullandığı mizah, zorlama bir mizah değil, sanatçının yaşama bakış açısının bir yansıması yalnızca
Ben, sevgisiyle, öfkesiyle, neşesiyle, kederiyle, arkadaşlığı ve hiçbir şeye değişmeyeceğim dostluğuyla, sanatçılığının yanı sıra Füsun''u, Füsun''daki insanı yakından tanıdım Kitaplarını okuyunca sizler de yüreğini apaçık ortaya koyan bir sanatçıyı yakından tanıyacak ve eminim daha çok seveceksiniz
YAŞAR İLKSAVAŞ

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com