99-Doksandokuz

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

99-Doksandokuz

99-Doksandokuz

“Biz yazarlar, hayatın tarifini yaparken ona farklı lezzetler katarız Miryam Şulam aşkı, tutkuyu, hüznü ve hayata dair birçok kavramı özgün kalemiyle yorumluyor Yaşamı anlamlı kılan tarifler veriyor İyi ki de veriyor İlk kitabı ‘72’nin sayfalarında, sıradanlığa karşı, samimi ve bilgelik dolu mesajlarıyla okurlarının gönlünde taht kurdu Şimdi de, bizi tüm’e götürmeyi hedefleyen ‘99’ var Miryam’ın yeni kitabı başucu kitaplarımın arasında yerini alacak
__________________________________ Deniz Sipahi

“Bazı kitaplar vardır, kendi sihrini yaratır Elinizde tuttuğunuz bu kitap onlardan biri Kelimelerin birlikteliğinde, yaşamınıza fark yaratacak, belki sizi baştan yaratacak mucizeler yüklü 99’dan sonra gelen sayıda sizin rolünüz ise, sizi kitabın sahibi yapacak
_______________________________ Aret Vartanyan

“Sevgili Miryam’ın ‘72’ adlı kitabı ortak gittiğimiz bir kuaförde çıktı karşıma Bir solukta okudum, onunla tanışmalı ve ‘Ben de Varım’ adlı programıma davet etmeliyim dedim Hepsi oldu; biz dost olduk ‘Ne Yapmalı’, ‘Evren Markette Kampanya Var’, ‘Otopsi’ ve ‘Bahar Temizliği’ gibi birçok şiirselini televizyonda seyircilerimle, evimde de dostlarımla paylaştım Ruhuna, beynine, bedenine sağlık Miryam Şulam’ın Yolun hep sevgi ve ışık olsun İyi ki varsın Miryam, seni seviyorum!”____________________________________ Betül Arım

“Çok güzel bir kalbin yansımaları sizi bu kitapta bekliyor Yalın, içten, sade ve içinize işleyen
________________________________________ Geveze
“önce ayrı ayrı varız yaşamda
sen kendi döngünde
ben kendi çapımda
bir varmış bir olmuş misali birikiyoruz”
Miryam Şulam

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
11,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com