![]() |
Muhan Hoca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhan HocaMuhan Hoca Sınavda nerelerden soru çıkacak diye soruyorsunuz? Boks maçına çıkarken rakibe nasıl vuracağı sorulur mu?` gibi yaşarken efsaneleşmiş Muhan Hocanın kitabı `O, Muhan Soysal’dı` ![]() ![]() ![]() Kitap, Şu an Türkiye’de iş ve ekonomi hayatına yön çizen birçok üst düzey yöneticinin de hocası olmuş; tatlı-sert tarzı ve kestirilemez kişiliğiyle Muhan Hoca’yı, bu gizli değeri tanımayan kişilere de ulaştırmayı hedefliyor ![]() Ersin Özince, Mehmet Ali Berkman, Çağlayan Arkan, Hüsnü Akhan, Ege Cansen, Ahmet Acar, Haluk Mesci, Kürsat Tüzmen, Erkan Tapan ve daha birçok kişinin anıları ve anlattıklarıyla zenginleştirilmiş kitap 2 bölümden oluşuyor: İlk bölümde, Muhan Soysal’ın hayat hikayesi paylaşılıyor ![]() öğrencileri ve meslektaşlarının tanıklıklarıyla ![]() ODTÜ’nün ve Türkiye’nin 50 yıllık süreci hakkında da bilgi alıyor okuyucu ![]() İkinci bölümde, Muhan Soysal’ın hayattayken bir öğrencisi ile yaptığı sohbetler bulunuyor ![]() okuduklarını farklı bakış açısıyla özümseyerek çevresindekilerle paylaşmış Muhan Hoca’nın iş hayatı; Türk Kültürü; din; eğitim gibi çeşitli konulardaki görüşlerini kendi ifadeleriyle öğrenmiş olacaklar ![]() Binlerce işletmeciyi iş hayatına yetiştirmiş Muhan Hoca’nın efsaneleşmiş ve dillere daha hayattayken yerleşmiş birçok anısı da kitabı zenginleştiriyor: Meşhur Why- why not hikayesi; risk nedir? sorusunun sorulduğu sınav` ve daha fazlası kitapta yer alıyor ![]() Kendine has öğretim şekli ve yaratıcı kişiliğiyle öğrencilerinin hem çok sevdiği hem de çekindiği bir isim haline gelmiş Muhan Hoca’nın unutulmaz sözlerinden birkaçı: • Pratikle teori arasındaki fark sizin beceriniz kadardır ![]() • Dönem başında birinci sınıflara fırça çekiyorum; dönem sonunda da yanaklarından öpüyorum; o zaman karizmatik oluyorum ![]() • A good speech should be like a mini-skirt, short enough to get attention, long enough to cover the subject ![]() Sadece ders konularıyla değil; hayata dair her türlü konuyu kendine has stiliyle aktaran ve öğrencilerinin unutamadığı bu sıradışı insan ölümünün 5 ![]() okuyucularıyla buluşuyor ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 22,00 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|