Arayan Adam Cilt II

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arayan Adam Cilt II

Arayan Adam Cilt II

“Unutamadığım on senelik eski bir hikâyeyi sizin de unutmamanız için yazıyorum Benim unutmama imkân yok O senelerin hatırası olan vücudumdaki arızalar ve ıstırap hâlâ dinmedi Bu hikâyenin, benim kadar sizleri de alakadar edeceğini zannediyorum Çünkü anlatacaklarım bir zihniyetin tasviridir Hem de pek eski olmayan bir dünün hikâyesi
Eğer haksız tevkif, işkenceler ve yapmacık mahkeme, vicdanınızın kabul etmeyeceği, tekerrürünü görmek istemeyeceğiniz şeylerse, eminim ki bu naçiz hatıratı dikkatle okursunuz
Reha Oğuz Türkkan’ın hatıratının bu bölümünde, Türk siyaset tarihinin önemli vakalarından 44 Olayları’nı öncesi ve sonrasıyla okurken İsmet İnönü, Hasan Ali Yücel, Falih Rıfkı Atay, Nihal Atsız, Alpaslan Türkeş, Bülent Ecevit gibi dönemin ve sonraki dönemin birçok önemli simasını da daha yakından tanıyacaksınız

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,66 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com