![]() |
Çağdaş Türk Edebiyatına Doğru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çağdaş Türk Edebiyatına DoğruÇağdaş Türk Edebiyatına Doğru Çağdaşlaşma sürecinde önemli yeri bulunmasına karşın, etkinliklerim (yayınlarım) arasında yetersizliğini duyumsadığım bir konu ![]() ![]() ![]() Türk Edebiyatı tarihinin 19 ![]() ![]() ![]() ![]() Edebiyatımızda tanınmış binlerce yapıtın okunarak irdelenmesi olanağının, bir çoğunun okunup incelenmesine karşın, güçlüğü; yeniden gündeme getirilerek değerlendirme aşamasında, beni aşağıdaki şu yöntemi uygulamaya yönlendirdi: Önemli bilgi,yargı ve yorumların gözden kaçırılması olasılığı kaygısıyla, bir takım alıntıların gerekli olduğunu düşündüm ve (sırası geldikçe,işlenen konularda) konuyla ilgili özellikle değerli arkadaşım Ömer Özcan''la birlikte kotararak yayımladığımız yapıtlardan yararlandım ![]() Değişik kaynaklardan kitabıma aldığım bu bilgi, görüş ve yargıların; seçilmiş örüler''in değerli yazarlarına, yazınsal iyilik borcu içinde bulunduğumu, saygıyla belirtmek isterim ![]() Mahir Ünlü Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 14,00 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|