ÜÇLÜ / DALYAN- YALNIZ MISIN?- SOĞUK TÜYLÜ MARTI

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üçlü’de, Güven Turan’ın daha önce yayımlanan üç romanı; Dalyan, Yalnız mısın? ve Soğuk Tüylü Martı bir arada

1979 Türk Dil Kurumu Roman Ödülü’nü kazanan Dalyan’ın merkezinde aşk ve aşksızlık var İsimsiz bir erkek ve yabancı bir kadın, Penelope “Cehennem başkaları mıdır, yoksa aynayı biz mi kendimize tutuyoruz?” sorusu çevresinde hep yeni bir şeyler çağrıştıran anlatım sürekliliği Yazıldığı dönemde romana getirdiği yeni bir zaman anlayışı

Yalnız mısın?’da bir türlü kimliğini bulamayan, kendine alışamayan bir işadamıyla tanışıyoruz Ardından da onun yakın çevresiyle birlikte Amerika’dan ülkemize uzanan canlı, değişik bir portreler galerisiyle
1980’e adım adım yaklaşan gerilimli günler romanın fonu

Ve Soğuk Tüylü Martı Birbiri ardına gelen tutku ile aşk, insanları yanlışa, çelişkiye ve acılara itiyor
Ta Adem’den beri sürüyor bu karmaşa
Sanat tarihi doçenti Uğur, Ekin ve Selin’le olan ilişkisinde Adem’in Lilith’e olan unutulmaz tutkusunun benzerini yoğunlukla yaşıyor; yasak meyvenin sonuçlarına katlanıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,85 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com