![]() |
5 Temmuz Saat: 20:33 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5 Temmuz Saat: 20:335 Temmuz Saat: 20:33 Adım Henry Dees, o sıralarda bir öğretmendim –bir matematik öğretmeni ve desteğe muhtaç Katie gibi çocukların yaz aylarındaki özel eğitmeni ![]() Artık ihtiyar bir adamım ve aradan otuz yıldan uzun bir zaman geçtiği halde hâlâ o yazı ve sırlarını, o günlerin sıcağını ve ışığın hiç kaybolmayacakmış gibi akşam saatlerinin içlerine kadar uzandığını anımsıyorum ![]() Beni dinlemek isterseniz, sözlerime güvenmek zorundasınız ![]() ![]() Sizi uyarıyorum: Benim için anlatması ne kadar zorsa, sizin için de dinlemesi o kadar zor olacak bir öyküdür bu ![]() Sıradan bir temmuz akşamını kabusa çeviren olay 9 yaşındaki küçük bir kızın aniden ortadan kaybolmasıyla başlar ![]() ![]() Ve roman bu özelliğiyle, bir bakıma ‘kaybeden insanlar’ın kişisel hikayelerine dönüşür ![]() Kahramanların kendi trajedilerine hapsolduğu bir olayda herkes hikayeyi kendi gözüyle anlatıyor ![]() Ve bu mükemmel kurgu Lee Martin’i Pulitzer Ödülü finalistliğine kadar taşıyor ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 14,95 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|