Eyvallah - Araz’dan Kayra’ya Aşk Fısıltıları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüreklerin Efendisi’nden Araz, Seni İçimden Terk Ediyorum, Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Susacak Var, Beni Susarken Bölme eserlerindeki “aşka, rüzgara, ayrılığa ve zamana” karşı olan tüm şiirler ve şiirsel denemeleri

Sesim yetişmedi sana, sustum Hayatıma bir seni ekledim Sen yokluğunla çoğalırken günlerimde, ben beceriksizce sana yürüdüm Sesim yetişmedi sana

Ben sana yenilmek için sevdim seni Hayallerime yakıştığın için sevdim Ama artık gitme vakti Duymadığın sesimi sana emanet ederek, acılarıma yokluğunu ekleyerek ve nereye gidersem gideyim seninle kalarak gitme vakti duam olup kalacaksın… sevdikçe, çoğalacaksın yokluğunla içimde

Kızma bana sitemkâr yazıyorum diye küskünlüğüm inan sana değil Söz dinletemiyorum duygularıma, yüreğime Saatler seni sen geçmiyor Selamını getirmiyor rüzgarın nefesi Yollar yolumu sana bağlamıyor Sen bırakma beni

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,72 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com