![]() |
Turuncu Geçmişin Kıyısında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turuncu Geçmişin KıyısındaTuruncu Geçmişin Kıyısında “Ömrümden, sürüye sürüye yanımda en çok kendimi getirdim ![]() ![]() “Veda gününe kadar, artık her şeyi bir kere yapıp on kere aklımıza yazacaktık ki unutmayıp hatırlayalım ![]() ![]() Ada vapuruna son kez binecek, Marika’yı evinde son kez görüp dönüş vapurunun üstünde onu son kez özleyecektim ![]() Bir akşam onun evinde kalıp ertesi akşam kendi evime dönecek; karanlık basınca gündüzünü, güneş doğunca gecesini özleyecektim ![]() Azınlıklar ve Rumlarla ilgili romanları genellikle sevemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanı ve hayatı anlamaya uğraşırken; toplumsal bir gerçeklik olan ayrımcılığın sarsıntısını da anlatmaya çalışan bir kitap bu ![]() ![]() “Geçmiş” sayabileceğimiz bir dönemi, İstanbul’un eski sakinlerini ve en başta insan yanları öne çıkan, yanı başımızda yaşamış kahramanları yakından tanıyacak; memleketlerinden uzakta ihtiyarlamış bu insanların nasıl da birer hafıza işçisine döndüklerini görüp, yazar gibi siz de seveceksiniz onları ![]() HERKÜL MİLLAS Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 17,16 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|