![]() |
Senden Çok Uzakta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senden Çok UzaktaSenden Çok Uzakta Ben sana kavuşma umuduyla otuz yedi yıl önce çıktığım yolculuğu nihayet sonlandıracağımı hayal ederken, farkında olmadan yaptığın o hoş sürprizlere bir yenisini daha ekleyip, şehrin bir caddesinde, bir ara sokakta ya da bir köşe başında aniden karşıma çıkıvereceğini çok iyi biliyorum ![]() Sen her zamanki gibi farkıma bile varmadan yanımdan geçip giderken ben hemen o an çehremi görebilmek için hiç tanımadığım insanlardan ayna dileneceğim ![]() ![]() İyice seyrekleşip, beyazlaşan saçlarına elleriyle dokunan, parmaklarını yüzündeki çizgilerde gezdiren vitrindeki yansımama bakacağım ![]() ![]() Sonra parmaklarımı ceplerinden birinde, bir kutunun içinde küçücük bir karınca taşıdığım eski ceketimin üzerinde gezdireceğim ![]() ![]() Doğrulup, hiçbir şeyden habersiz yürüyüp gidişine şaşkınlıkla bakacağım ![]() İşte o an hiçbir zaman eline ulaşmasını ve okumanı istemediğim, ismini bile bilmediğim ücra kasabaların postanelerinde kaybolmasını dilediğim bir mektup daha yazmaya karar vereceğim sana ![]() O gün kesinlikle şehre usul usul, ruhumu üşüten bir yağmur yağacak, biliyorum ![]() ![]() ![]() "Unutmalıyım, unutmalıyım artık," diye mırıldanarak telkinde bulunup, kendimi teselli etmeye çalışacağım ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 16,25 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|