Cadı Ve Sihirbaz (Ciltli)

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Böylesi çok ağırdı Bir şehir dolusu öfkeli yüz, kötü ruhlu bir suçluymuşum gibi bana bakıyordu Stadyum hıncahınç doluydu Yüz binlerce meraklı, umursamaz veya en azından kayıtsız yüzdü karşımdaki
Ve gözleri, yaşlar içinde olmak bir yana, hafifçe nemlenmiş, buğulanmış bile değildi
Kimse itiraz etmiyordu
Kimse ayağını vurmuyordu
Kimse yumruğunu kaldırmıyordu
Aslında, devasa ekranlarda gerisayım devam ederken, bugün ailemin son günü olacak gibi görünüyordu
Ağabeyim Whit’in, bu işten son dakikada kurtulmanın mümkün olup olmayacağını merak ettiğini görüyordum Annemin, ben ve Whit için sessizce ağladığını görüyordum Babamın, son anlarımızda sefilce davranmanın bir anlamı olmadığını bana ve ağabeyime hatırlatırcasına gülümsediğini görüyordum
Yalnız, anlatırken kendimi fazla kaptırıyorum Dilimi tutamıyorum Buraya, halka açık idamımıza gelene kadar, anlatılması gereken bir sürü şey var En iyisi biraz gerilere gidelim…”

Bu hikaye, Whisty ve Whit Allgood kardeşlerin insanı afallatan hikayesi Bir geceyarısı ailelerinden koparılıp alınan ve hapsedilen biri kız biri erkek kardeşler, cadı ve sihirbaz olmakla suçlandılar

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
19,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com