Muhbir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
MuhbirMuhbir Onu evde bulacağını nereden bildin? Telefona cevap vermemişti "Belki yanında biri var diye düşündüm Telefonlara cevap vermediği zaman hep böyle olduğunu düşünürdüm Neyse sonunda evine gidecek kadar çıldırdım![]() ![]() " "Saat kaçtı?" "Bilmiyorum Geç olmuştu![]() ![]() O kadar içtikten sonra aslında hiç araba kullanmamam gerekirdi Neyse, kapıyı anahtarla açtım![]() ![]() Sessizce yatak odasına gittim, onu birisiyle yakalayacağımı düşünüyordum sanırım![]() ![]() Sonra birden onu gördüm![]() ![]() " Fetch eliyle gözlerini kapadı "Kanapede yatıyordu, sanki uyuyor gibiydi Ona dokundum![]() ![]() dokundum ama buz gibiydi, bir de tuhaf bir koku vardı![]() ![]() öldüğünü anladım Daha önce hiç ölü görmemiştim panikledim, koşarak ön kapıdan çıktığımı hatırlıyorum![]() ![]() Hepsi bu kadar O günden beri hep korkuyorum " "Neden korkuyorsun?" "Polise haber vermediğim için " "Ama onun intihar ettiğini anlamıştın değil mi?" "Ne düşündüğümü bilmiyorum![]() ![]() Ancak eve döndüğümde titremem kesildi ve öyle bir şey düşündüm![]() ![]() İntihar yani![]() ![]() Ne kan ne başka bir şey vardı Cinayet olabileceğini hiç düşünmedim " "Sana bir şey söyleyeyim mi? "Söyle" "Artık düşünmeye başlasan iyi olur " Muhbir, Healy´nin başarılı kitaplarından biri![]() ![]() Zengin ve karmaşık bir olay örgüsü, canlı, ilginç karakterler ve sert-duygulu, inanılır bir detektif portresi![]() ![]() Kirkus Review Healy, Muhbir´le "Boston Polisiyeleri" dizisini başarıyla devam ettiriyor (Arka Kapaktan)Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 09 09 201212,00 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|