![]() |
Hayvanlar Aleminde Geyik |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Hayvanlar Aleminde Geyik1 ![]() 2 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() Cırcır Böceği: Şişt üstat nasılsın? Senin için nabza göre şerbet veriyor diyo sincaplar ![]() ![]() ![]() ![]() Bukalemun: İyi, şimdi git başımdan, avıma konsantre olmaya çalışıyorum ![]() Cırcır Böceği: Sen konsantre meyve suyu musun hahaha nasıl espri ama? Neyse ben laf taşımayı sevmem ama ağaçkakanlar ![]() ![]() ![]() Bukalemun: Bir dakika bekle, şu sineği bir yakalayayım, senin de icabına bakacağım ben ![]() ![]() ![]() Ağaçkakan: Bana bakın ulaan! Ben bu ağacın kralıyım ![]() Bukalemun: Bağırma be, iki dakika bağırma ![]() ![]() Ağaçkakan: Sen şaşı mısın? Bana bakarken bir gözün aşağıya ötekisi yukarıya bakıyor ![]() ![]() Bukalemun: Off be! Anlatamadım galiba ![]() ![]() Ağaçkakan: Güzel sürüngen kardeşim, söylemeyi unuttum ![]() ![]() Bukalemun: Yok ya, dur abi geliyorum yanına ![]() Ağaçkakan: A, köftehor seni! Hemen kızardın kısmet lafını duyunca ha! Bukalemun: Yok be ondan değil abicim, fon kırmızı da o bakımdan ![]() Ağaçkakan: Hadi hadi yeme beni ![]() Bukalemun: Hadi ya, kızardığım o kadar belli oluyor mu? Papağan: Uf, sanki bir boşlukta hissediyorum kendimi ![]() Maymun: Bahadır, kalk gidelim okeye üçüncü ve dördüncü lazımmış abi ![]() Papağan: Acaba hayatın anlamı nedir? Belki de daldan dala uçmak boşluktaki ruhuma pek bir ilaç olmuyor bu arada ![]() Maymun: Bahadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papağan: Sen git, ben gelmeyeyim ![]() ![]() ![]() Maymun: Oo iki saattir maymuna çevirdin be abi! Ben gidiyorum ![]() Papağan: Yoksa benlik karmaşasında mısın çekirge ![]() ![]() Maymun: Alo ne çekirgesi, beni böcek mi yaptın? Olmadı ama ![]() Papağan: Sus, sus ve içimdeki bu dinginliği bozma ![]() ![]() ![]() Maymun: Git kardeşim, ben oyun oynamaya gidiyorum ![]() ![]() ![]() Sıçan: Ya iguana kardeş, gel de iki laf edelim ![]() İguana: Edelim ![]() Sıçan: Hiç sorma kardeş, geçende beni bir jauar kovaladı ![]() ![]() İguana: Doğrudur ![]() Sıçan: Hani jaguar bir şey değil, zehirli yılanlar da var buralarda ![]() ![]() ![]() İguana: Ya öyle mi? Sıçan: İşte böyle ![]() ![]() ![]() ![]() İguana: Tamam ![]() Sıçan: Ya, sen de hiç konuşmak istemiyor gibisin ![]() ![]() İguana: Yok canım ![]() Sıçan: Ama kardeşim var ya, hiç muhabbete gelmiyorsun ![]() İguana: Metabolizma meselesi ![]() ![]() ![]() Sıçan: Öyle desene be birader ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|