İpekböceği

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İpekböceği

İpekböceği

Girginsoy döneminde yaşayan ilerici şair ve yazarların hemen hemen tümü, ‘İpekböceği’ kitabının konuğu oluyor
Kitapta sanatçıların ve eserlerinin zenginliği kadar, doğrudan ya da dolaylı olarak ele alınan toplumsal olaylar da önemli bir yer tutuyor
Kapitalizmin insanı sömürüp metalaştırmasına karşın; umudu, iyilik ve güzellik duygularını elden bırakmadan, ele aldığı konular için: “…Ama konuya ilişkin sorunlar bugün de gündemde Eskimemiş yazdıklarım Sorunların çözümlenmesini, yazdıklarımın eskimesini, değerini tümden yitirmesine yeğ tutardım,” diyerek, gelecek güzel günlerin özlemini yakınma içinde büyütüyor Ne var ki bu yakınma, bir ipekböceği olarak adanmışlığını daha da pekiştiriyor Bu nedenle de İpekböceklerine: “Erken ayrılığa hayır Kozasını ören ipekböceği, acelen ne? Yanı başında sevi, umut Ve uğraşıların en güzeli İşimiz bitmedi ki daha,” diye sesleniyor İnanıyorum ki bu çağrısıyla Naci Girginsoy, insan ilişkilerinin giderek yozlaştığı, ben merkezli olarak döndürülmek istenen bu asık yüzlü dünyaya genç ipekböceklerini buyur ediyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com