![]() |
Köşeli Yazılar – Açık Görüş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köşeli Yazılar – Açık GörüşKöşeli Yazılar – Açık Görüş İnsan yaşamı, sürekli yenilenen bir dünyada bıraktığımız izlerden oluşuyor ![]() ![]() Ama yazdıklarımız öyle mi? Özellikle de yayınlanmasına izin verdiğimiz yazılar, bizlerin aynasıdır ![]() Ne zaman aynaya baksak, yazdıklarımızı karşımızda görürüz ![]() Tıpkı, saçlarımıza düşen ak, alnımızdaki kırışıklar gibi yazılarımızda ele verir bizi ![]() Sonradan yazdığıma pişman olduğum, kendim de beğenmediğim yazılar da dahil, son beş yılda yerel ve ulusal kimi gazete ve internet sitelerinde yayınlanan yazılarımın tümünü bu kitapta tarih sırasına göre bulacaksınız ![]() Bir anlamda benim bu beş yıl içerisindeki zihinsel değişimimin, düşünsel yolculuğumun da izlerini bulacağınız bu kitap, adı gibi köşeli yazılardan oluşmuştur ![]() “Değişmeyen tek şeyin değişimin kendisi “olduğu gerçeğinden hareketle, değişen fikirlerimizin yeni ve çağdaş bir dünyanın oluşturulmasında sağlayacağı katkılara bir katre de bizden olsun istedim ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 20,29 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|