![]() |
Bluetooth İle Bedava Gprs Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bluetooth İle Bedava Gprs Resimli AnlatımBluetooth ile Bedava GPRS Resimli Anlatım Bluetooth ile Bedava GPRS Resimli Anlatım ![]() Telefondaki bluetooth ayarlarındayken sağ oka basıp eşlemelerin hepsini silelim ![]() Telefonla bedava internete bağlan ![]() Saat simgesi yanındaki Bluetooth simgesine sağ tıklayıp, açılan pencerede Advanced Configuration u tıklayalım ![]() ![]() Açılan pencereden Local Services sekmesini tıklayalım Bluetooth Serial Port yazan yeri seçip Properties butonunu tıklayalım ![]() Resimde gördüğümüz ayarların aynısını yapıp tamam butonuna tıklayalım ![]() Listeden Network Access i seçip properties… butonunu tıklayalım Açılan pencereden “Allow other devices to access the internet/lan via this computer ![]() ![]() ![]() Kullandığımız internet bağlantısının üzerine sağ tıklayıp açılan menüden özellikler sekmesini tıklayalım ![]() İnternet bağlantımızı yukarıdaki resimde olduğu gibi gelişmiş sekmesinden paylaşıma açıp “Bluetooth network” u seçelim ![]() ![]() Ağ bağlanatılarımı açıp ağ görevleri menüsünden yeni bağlantı oluştur u tıklayalım ![]() yukarıdaki resimde olduğu gibi gelişmiş bir bağlantı kur seçeneğini seçip ileri diyelim ![]() Gelen bağlantıları kabul et seçeneğini seçip ileri diyelim ![]() Son Butonunu tıklayarak yeni Bağlantımızın sihirbaz ayarlarını bitirelim ![]() İki bilgisayar arasında iletişim kablosu (comX) i seçip (X sizin com bağlantınızı gösterir) ileri diyelim ![]() Sanal özel bağlantılarına izin verme seçeneğini seçip ileri diyelim ![]() Gelen pencerede bütün kullanıcıları seçip iğleri diyelim ![]() (Not: Sadece Bilgisayardaki Kullanıcı isminide seçebilirsiniz ![]() ![]() Gelen pencerede İnternet iletişim kuralları (TCP/IP) i seçip özellikler butonunu tıklayalım ![]() Resimdeki Ayarların aynısını yapalım ![]() Ağ Bağlantılarımızda yeni bir bağlantı oluştu ![]() Resimdeki gibi ayarlarımızı yapalım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|