|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| açmak, açılır, dosyalarını, dosyası, halde, toplu, winrar |
Toplu Halde Winrar Dosyalarını Acmak / Winrar Dosyası Nasıl Açılır ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Toplu Halde Winrar Dosyalarını Acmak / Winrar Dosyası Nasıl Açılır ?Toplu Halde Winrar Dosyalarını Acmak Toplu Halde Winrar Dosyalarını Acmak / Winrar Dosyası Nasıl Açılır ? ilk önce bu ne işimize yarıyacak onu anlatayım ![]() Bir sürü rar uzantılı dosya indirdiniz ve bunları teker teker elle acıp şifresini girmek hem insanı sıkar ve yorar![]() burda neyapacaksınız C:Program FilesWinrar içindeki unrar exe dosyasını rarların bulundugu klasöre kopyalayın sonra Başlat > çalıştıra “cmd” yazın ve msdosu acın rarların olduğu dizine geçin ![]() Burda Değiştirceğiniz tek şey rar şifresi benim rarlarımın şifresi “reupload” Sizinki dielimki “sifre” o zman şunu yazıcaksınız; unrar exe e -preupload * part1 rar enterladıgnızda tüm bilinmeyendosyaadi part1 rar dosyaları acılmıs olacak![]() ![]() Ornekler ve acıklamaları unrar exe e -p123456 * part1 rar = acıklaması bu kodu calıstırdıgım dizindeki tum part1 rar dosyalarını acmanı ver şifre kısmına 123456 yazmanı istiyorumunrar exe e * rar = acıklaması bu komutu calıstırdıgım dizindeki tum şifresiz olan rar dosyalarını acmanı istiyorum![]() ![]() unrar exe e -plugatsoft * rar = acıklaması bu komutu calıstırdıgım dizindeki tum şifresi lugatsoft olan rar dosyalarını acmanı istiyorum![]() ![]() Diğer Yöntem Diğer bir yontem olarak bat dosyası olusturabilirsiniz notepadi acıp icine yukardaki sizin rar dosyalarına uygun sekilde açtıgınız notepad yazınız sonra ![]() Dosya > farklı kaydet tıklayın dosya adı kısmına “dosyaismi bat” yapın tırnak isaretleri kalmayacak sekilde ayarlayın ![]() unrar exe, calistir bat ve rar dosyalarını bir yere koyup calistir bat dosyasına tıklayınız![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|