|
|
Konu Araçları |
açmak, açılır, dosyalarını, dosyası, halde, toplu, winrar |
Toplu Halde Winrar Dosyalarını Acmak / Winrar Dosyası Nasıl Açılır ? |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Toplu Halde Winrar Dosyalarını Acmak / Winrar Dosyası Nasıl Açılır ?Toplu Halde Winrar Dosyalarını Acmak Toplu Halde Winrar Dosyalarını Acmak / Winrar Dosyası Nasıl Açılır ? ilk önce bu ne işimize yarıyacak onu anlatayım Bir sürü rar uzantılı dosya indirdiniz ve bunları teker teker elle acıp şifresini girmek hem insanı sıkar ve yorar burda neyapacaksınız C:Program FilesWinrar içindeki unrarexe dosyasını rarların bulundugu klasöre kopyalayın sonra Başlat > çalıştıra “cmd” yazın ve msdosu acın rarların olduğu dizine geçin Burda Değiştirceğiniz tek şey rar şifresi benim rarlarımın şifresi “reupload” Sizinki dielimki “sifre” o zman şunu yazıcaksınız; unrarexe e -preupload *part1rar enterladıgnızda tüm bilinmeyendosyaadipart1rar dosyaları acılmıs olacak Ornekler ve acıklamaları unrarexe e -p123456 *part1rar = acıklaması bu kodu calıstırdıgım dizindeki tum part1rar dosyalarını acmanı ver şifre kısmına 123456 yazmanı istiyorum unrarexe e *rar = acıklaması bu komutu calıstırdıgım dizindeki tum şifresiz olan rar dosyalarını acmanı istiyorum unrarexe e -plugatsoft *rar = acıklaması bu komutu calıstırdıgım dizindeki tum şifresi lugatsoft olan rar dosyalarını acmanı istiyorum Diğer Yöntem Diğer bir yontem olarak bat dosyası olusturabilirsiniz notepadi acıp icine yukardaki sizin rar dosyalarına uygun sekilde açtıgınız notepad yazınız sonra Dosya > farklı kaydet tıklayın dosya adı kısmına “dosyaismibat” yapın tırnak isaretleri kalmayacak sekilde ayarlayın unrarexe, calistirbat ve rar dosyalarını bir yere koyup calistirbat dosyasına tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|