Ezme Yarma Çorbası - Ezme Yarma Çorbası Tarifi - Ezme Yarma Çorbası Nasıl Yapılır |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ezme Yarma Çorbası - Ezme Yarma Çorbası Tarifi - Ezme Yarma Çorbası Nasıl YapılırEzme Yarma Çorbası - Ezme Yarma Çorbası Tarifi - Ezme Yarma Çorbası Nasıl yapılır - Ezme Yarma Çorbası Yapılışı - Çorba Kıvamı Ezme Yarma Çorbası - Ezme Yarma Çorbası Tarifi - Ezme Yarma Çorbası Nasıl yapılır 1 su bardağı aşurelik yarma 1 su bardağı nohut 6 su bardağı et suyu 1 tatlı kaşığı tuz Üzeri için: 2 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarma ve nohut ayrı ayrı haşlanır Yarmanın yarısı ayrılır ve blenderden geçirilerek ezilir Tencereye ezilmiş yarma, kalan yarma, nohut, tuz ve et suyu konur, bir taşım kaynatılır Servis kasesine konur, üzerine pul biberle yakılmış tereyağı gezdirilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|