![]() |
Kızartılmış Tatlı Su Levreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızartılmış Tatlı Su LevreğiKızartılmış tatlı su levreği Kızartılmış tatlı su levreği Hazırlama süresi 70 dakika 4 kişilik Malzemeler: 600 gram balık filetosu 600 gram patates 600 gram kabak 200 ml ![]() 200 ml ![]() 200 ml ![]() 110 gram tereyağı 30 gram un 1 çay kaşığı Rezene 1 çay kaşığı kişniş 1/2 çay kaşığı beyaz top biber 1 çay kaşığı şeker 1/2 demet dereotu tuz karabiber Hazırlanışı: Balık filetolarının mümkünse kılçıklarını çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesleri kabuklarıyla kaynamış tuzlu suda 10 dakika kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tencerede erimiş 50 gr ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesler süzüldükten sonra soğuk sudan geçirip soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 30 gr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|