|
|
Konu Araçları |
mesleği, okul, öğretmenliği, öncesi |
Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Mesleği Okul Öncesi Öğretmenliği |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Mesleği Okul Öncesi ÖğretmenliğiOkul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Mesleği Okul Öncesi Öğretmenliği Üniversite Okul Öncesi Öğretmenliği Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Hakkında Okul Öncesi Öğretmenliği Bilgi Okul Öncesi Öğretmenliği Tanımı Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Mesleği Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü 2000 ÖSS’den itibaren Sözel puan türüyle öğrenci almaktadır Özel kolejler, resmi okulların anaokulu sınıflarında ve kreşlerde okul öncesi çocukların bakımı ve eğitimini yürütebilecek öğretmenler yetiştirir Pedagojik formasyon derslerinin yanında mesleki eğitim dersleri de verilir Bu dalı seçenlerin sonsuz bir çocuk sevgisinin yanında, hoşgörü, sabır ve karşılıksız yardım ve özverili davranma özelliklerine sahip olmaları gerekir Okul Öncesi Öğretmenliği Programının Bulunduğu Üniversite ve Fakülteleri : BOĞAZİÇİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ORTA DOĞU TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ HACETTEPE EĞİTİM FAKÜLTESİ ANKARA EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EGE EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BAŞKENT EĞİTİM FAKÜLTESİ DOKUZ EYLÜL BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ MARMARA ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ ANADOLU EĞİTİM FAKÜLTESİ ÇUKUROVA EĞİTİM FAKÜLTESİ ULUDAĞ EĞİTİM FAKÜLTESİ SELÇUK EĞİTİM FAKÜLTESİ ONDOKUZ MAYIS EĞİTİM FAKÜLTESİ PAMUKKALE EĞİTİM FAKÜLTESİ ÇANAKKALE ONSEKİZ MART EĞİTİM FAKÜLTESİ MUĞLA EĞİTİM FAKÜLTESİ MERSİN EĞİTİM FAKÜLTESİ SÜLEYMAN DEMİREL BURDUR EĞİTİM FAKÜLTESİ İNÖNÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ ABANT İZZET BAYSAL EĞİTİM FAKÜLTESİ KARADENİZ TEKNİK FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ ONDOKUZ MAYIS AMASYA EĞİTİM FAKÜLTESİ SAKARYA EĞİTİM FAKÜLTESİ KARADENİZ TEKNİK GİRESUN EĞİTİM FAKÜLTESİ CUMHURİYET EĞİTİM FAKÜLTESİ ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ PAMUKKALE EĞİTİM FAKÜLTESİ ONDOKUZ MAYIS SİNOP EĞİTİM FAKÜLTESİ YÜZÜNCÜ YIL EĞİTİM FAKÜLTESİ ÇANAKKALE ONSEKİZ MART EĞİTİM FAKÜLTESİ SÜLEYMAN DEMİREL BURDUR EĞİTİM FAKÜLTESİ ANADOLU AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNYE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|